MySurgery.bg | Списание за хирургия и медицина

списание за хирургия и медицина, гръдна хирургия, хирургия на корема, лапароскопска операция на херния, хирургия на гърдата, ортопедия и травматология, консултация с мамолог, хирургия на щитовидна жлеза, лекции и презентации

сряда, 10 октомври 2012 г.

Риба + червено вино = Никога

Защо да не консумираме червено вино с риба, ястия от месо, ценителите на вина, вкусовете между червеното вино и рибата, присъствие на желязо в червените винаБихте ли направили комбинация от риба с червено вино? По - добре недейте!
Японските изследователи са доказали, че не става дума само за кулинария, а че има научнообяснение защо червеното вино се препоръчва с ястия от месо и в никакъв случай с риба.Изследователят Takayuki Tamura и неговия екип от лабораторията на японския производител на вина "Mercian Corporation", установили, че ценителите на вина въвели това правило заради "сблъсък" на вкусовете между червеното вино и рибата.


Прочети още:
Споделяне

Няма коментари:

Публикуване на коментар

‹
›
Начална страница
Преглед на уеб версията
Предоставено от Blogger.